Falske facebook konkurrencer

Falske konkurrencer på Facebook og andre sociale medier

Flere virksomheder oplever, at der deles falske konkurrencer i deres navn på Facebook, Instagram eller på andre sociale medier. Det er desværre nemt, …

Har din virksomhed oplevet, at der deles falske konkurrencer på facebook eller på andre sociale medier i jeres navn og skader jeres brand? Kontakt ATAK A/S for hjælp.

Gode råd til hvordan du spotter falske konkurrencer

Sådan spotter du: Falske konkurrencer. Det er ikke altid nemt at se, om konkurrencen, vi ser på de sociale medier, i en mail eller på sms, er falsk.

Det er ikke altid nemt at se, om konkurrencen, vi ser på de sociale medier, i en mail eller på sms, er falsk. De ligner nemlig ofte til forveksling konkurrencer, som virksomheders marketingsafdeling kunne have udsendt. Men med et skarpt øje kan du spotte dem.

Tjek, om konkurrencen på sociale medier er falsk

Gode råd til hvordan du tjekker om en konkurrence på sociale medier er falsk

Tjek, om konkurrencen på sociale medier er falsk. Talrige konkurrencer stiller os store præmier, penge, spaophold eller middage i udsigt.

Talrige konkurrencer stiller os store præmier, penge, spaophold eller middage i udsigt. Og hvem vil ikke gerne være den heldige? Men mange konkurrencer er svindel. Hvis du følger et par enkle råd, kan du heldigvis undgå at gå i svindlernes fælde.

Sådan spotter du fup-konkurrencer på Facebook

Sådan spotter du fup-konkurrencer på Facebook – Computerworld

Der florerer utallige falske konkurrencer på Facebook, hvor tusindvis af danskere hopper i med begge ben gang på gang. IT-sikkerhedsekspert kommer derfor …

Der florerer utallige falske konkurrencer på Facebook, hvor tusindvis af danskere hopper i med begge ben gang på gang. IT-sikkerhedsekspert kommer derfor med 10 tips til at spotte fup-konkurrencer på det populære sociale medie.

Sådan opdager du falske sider og konkurrencer på Facebook

24. jul. 2019 — Kan du stole på den lokkende Facebook-konkurrence? Vi viser dig, hvordan du spotter falske sider og konkurrencer på Facebook.

Er du i tvivl om Facebook-siden er ægte? Kan du stole på den lokkende Facebook-konkurrence? Vi viser dig, hvordan du spotter falske sider og konkurrencer på Facebook

Spot de falske Facebook konkurrencer i 2020 | 3 stærke tips

20. jan. 2020 — Falske Facebook konkurrencer florerer i bedste vilkår i 2020 → Er du blevet snørret før? Vi giver dig 3 stærke tips til, hvordan du skelner …

Falske Facebook konkurrencer florerer i bedste vilkår i 2020 → Er du blevet snørret før? Vi giver dig 3 stærke tips til, hvordan du skelner sandt fra falskt!

STOP Falske Konkurrencer – Facebook

STOP Falske Konkurrencer. 17 likes · 2 talking about this. Denne side er for at sætte fokus på og stoppe falske konkurrencer på Facebook. Skriv en besked…

Endnu en falsk Coop-konkurrence i omløb på Facebook

Endnu en falsk Coop-konkurrence i omløb på Facebook | Tjekdet

5. okt. 2022 — Opslaget er bare en af flere falske konkurrencer på Facebook, der angiver Coop som afsender. Coop oplyser også til TjekDet, at de flere gange …

350 gaveposer og indkøbsrabatter til Coops butikker. Så meget kan du angiveligt vinde, hvis du deltager i en konkurrence, der i øjeblikket er i omløb på Facebook. Bag konkurrencen står facebooksiden ‘Coop Danmark’. Og den overdådige præmie har tilsyneladende fristet mange, for i skrivende stund har opslaget med konkurrencen sammenlagt næsten 2.000 delinger og kommentarer på tværs af platformen.

55.000 hoppet på falsk Facebook-konkurrence – Newsbreak.dk

55.000 hoppet på falsk Facebook-konkurrence • Newsbreak.dk

3. mar. 2021 — Tusindvis af danskere er hoppet på falske konkurrencer, der lige nu florerer på Facebook. Modelfoto: Thomas White/Rick Wilking/Scanpix.

Facebook flyder over med falske konkurrencer

Fuskerfirma snyder igen brugere med falske Facebook …

Fuskerfirma snyder igen brugere med falske Facebook-konkurrencer | TV 2 Kosmopol

22. jul. 2019 — Efter en længere pause bedriver fuskerfirma med adresse tre steder i hovedstadsområdet igen falske konkurrencer på Facebook, …

Efter en længere pause bedriver fuskerfirma med adresse tre steder i hovedstadsområdet igen falske konkurrencer på Facebook, der opnår tusindvis af delinger.

Keywords: falske facebook konkurrencer