Hotel royal restaurant

RESTAURANT – Hotel Royal

RESTAURANT

Restaurant ATRIUM er midlertidigt lukket. Vi henviser til Restaurant Entré i Gastromés tidligere lokaler i Rosengade lige til højre for hotellet.

Hotel Royal | Hotel i hjertet af Aarhus C

Velkommen til Hotel Royal – det ældste hotel i Århus! … HOTEL · RESTAURANT · Casino · Book dit værelse … På Hotel Royal er en overnatning en oplevelse.

Velkommen til Hotel Royal – det ældste hotel i Århus! Service og kvalitet siden 1838. Kunst, historie og ekstravagant luksus. Hos os er en overnatning en oplevelse! Book hotelværelse i dag.

AtriumRoyal.dk er lukket

Restaurant Atrium og hjemmesiden AtriumRoyal.dk er lukket pr. 8/2-2023. Vi takker vores mange kunder og samarbejdspartere for vores tid sammen og sender jer …

Restaurant Atrium midt i Aarhus – Se vores menuer her

Retterne serveres i restaurant Atriums glaskuppel i den lille grønne gård i midten af Hotel Royal. Med grønne omgivelser og klart syn af himmelen, …

Hos restaurant Atrium varierer menuerne efter sæson. Klik for at se den nuværende menu. Der er mulighed for at booke bord online.

Restaurant Atrium lukker i sin nuværende form: Nu skal Hotel …

Restaurant Atrium lukker i sin nuværende form: Nu skal Hotel Royal selv drive restauranten videre

for 6 dage siden — Restaurant Atrium lukker i sin nuværende form: Nu skal Hotel Royal selv drive restauranten videre. »Vi har været utroligt glade for samarbejdet, …

»Vi har været utroligt glade for samarbejdet,« lyder det fra de nu tidligere ejere af restauranten. Hotel Royal er endnu ikke klar til at melde ud, hvad der skal ske med det ny Atrium.

Decreto: Log ind

Gå til hovedindhold. Brugernavn. Indtast dit Decreto brugernavn. Adgangskode. Indtast adgangskoden der hører til dit brugernavn.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Royal

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Royal – Tripadvisor

Queens Garden – Hotel Royal. 23 anmeldelser. Nr.284 af 589 i Århus · Atrium. 14 anmeldelser. Nr.513 af 589 i Århus · Cafe, Restaurant & Steakhouse Amalie – …

Restauranter i nærheden af Hotel Royal i Århus på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Hotel Royal i Århus, Danmark.

Restaurant genopstår på Hotel Royal – Smag Aarhus

Keywords: hotel royal restaurant