Restaurant vaca

VACA menukort og drinkmenu – Bestil i dag

*Husk at vi giver 10% rabat til alle studerede ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Studierabat gælder både ved besøg i restauranterne samt ved afhentning …

Se vores spændende menukort og besøg din nærmeste VACA afdeling i dag.

VACA

Nytænkende Mexicansk Takeaway i Aalborg, Aarhus og København

Hos VACA leverer vi nytænkende og kreativ mexicansk mad i Aalborg, Aarhus og København. Se vores restauranter og åbningstider her.

VACA Aarhus – Nytænkende Mexicansk takeaway

VACA Aarhus – Nytænkende Mexicansk takeaway – Kontakt os he

VACA MEJLGADE AARHUS. åbningstider : Alle dage: 11.00 – 21:00. VACA. Mejlgade 17. Aarhus, 8000. Tlf.: 28 69 28 14 · mejlgade@vaca.dk. Mexican finger food …

Skal du have den lækreste mexicanske takeaway i Aarhus? Se hele vores menukort her, samt finde informationer om åbningstider og placering.

Anmeldelser af VACA – Mexican Finger Food – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give VACA – Mexican Finger Food? … VACA har i dag 4 restauranter beliggende i Aalborg, Århus og København.

VACA Mejlgade | Wolt | Levering | Aarhus

VACA Mejlgade | Wolt | Levering | cities.aarhus

Bestil fra restaurantens menu nu | Med VACA vil vi gerne invitere dig til at smage … Se Fødevarestyrelsens Smiley-rapporter for denne restaurant.

Bestil fra restaurantens menu nu | Med VACA vil vi gerne invitere dig til at smage mexicanske retter på en ny måde. Vi har taget udgangspunkt i det ægte mexicanske køkken og eksperimenteret med at tilsætte sæsonens danske råvarer. Derfor kan du på menuen bl.a. finde tomatiserede krydderflæskesvær, bløde tortillaer og salsa lavet af friske tomater og krydderurter.

VACA – mexicansk takeaway i Latinerkvarteret i Aarhus

… anmeldelser af VACA – Mexican Finger Food, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 2.422 af 2.738 restauranter i København.

På hjørnet af Mejlgade og Graven ligger den aarhusianske Vaca. Det er et takeawaykoncept med hurtige og lækre mexicanske smagsoplevelser…

VACA, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

VACA, Århus: Se 110 objektive anmeldelser af VACA, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 178 af 638 restauranter i Århus.

VACA – Mexican Finger Food, København – Tripadvisor

VACA – Mexican Finger Food, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

VACA – Mexican Finger Food, København: Se 21 objektive anmeldelser af VACA – Mexican Finger Food, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 2.426 af 2.738 restauranter i København.

TAKE AWAY VACA Vestergade – Earlybird.dk

Keywords: restaurant vaca, vaca restaurant